volmoed coaching


Individuele coaching
Zit je met een professioneel of persoonlijk vraagstuk of heb je een specifiek doel dat je wil bereiken? Individuele coaching kan je helpen bij het nemen van de volgende stap in je loopbaan of persoonlijke ontwikkeling. 

Tijdens jouw coachingstraject kom ik snel en daadkrachtig tot de kern van jouw uitdaging. Je kunt daarbij rekenen op een gelijkwaardige en oordeelloze houding, waarbij ik je uitdaag om jouw vraagstuk onder ogen te zien. Daardoor ben je in staat verandering in te zetten en om jouw transitie vol moed, duurzaam te maken. Door:

  • Ervaringsgericht leren: inzichten zijn een motivator om in beweging te komen
  • Bewust worden door ervaring en waarneming uit te breiden naar de werkelijkheid
  • Uitdagen en ondersteunen
  • Van visualisatie naar realisatie: jouw droom wordt helder door te visualiseren en eigenaarschap te nemen. Zo kun je jouw doelen realiseren.

‘JELLE NEEMT WAAR, STELT VRAGEN EN SPIEGELT. OORDEELLOOS, ALTIJD SCHERP EN MET EEN FLINKE DOSIS HUMOR.’


Team coaching
Misschien herken je het wel; het team waarin je opereert functioneert niet optimaal. De resultaten en de productiviteit blijven achter, en de werkdruk en het verzuim nemen toe. Terwijl je weet waar jullie toe in staat zijn, als het team in zijn kracht staat. Tijd voor actie dus. 

Ik kan je helpen bij het uitdagen en ondersteunen van het team. Dat doe ik door het proces in te richten en het team het vertrouwen te geven om zelf belemmeringen te vinden, te benoemen en te transformeren. Vragen als ‘waar wil je heen’, ‘welke keuzes maak je daarbij’ en ‘welke verantwoordelijkheden neem je’ staan daarbij centraal. Binnen een team of tussen teams. 

Performance coaching
Functioneren op topniveau vergt veel van je. Of het nu gaat om het besturen van een organisatie of presteren als topsporter. Jij staat aan de basis van het realiseren van jouw droom.  

Ik ga samen met je aan de slag om jouw persoonlijke proces in te richten. Dat doen we door:

  • Het analyseren van de huidige situatie en identificeren van hulpbronnen (drive, discipline, commitment, etc.) en valkuilen (gedachten, twijfels, verleidingen, etc.)
  • Het leren herkennen van struggelingen die leiden tot onzekerheid en deze te gaan zien als momenten om te incasseren en jouw groei te versnellen
  • Kennis op te bouwen over de hogere waarde of winst van jouw doel

Je start Vol moed om jouw doel te bereiken, via jouw persoonlijke route.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven